Logo

Museum Huys Auerhaen

Tuinvoorstelling ‘Jantje zag eens’ op Landgoed Nijenburg

In de maand juli 2024 brengt Museum Huys Auerhaen onder gastvrijheid van Natuurmonumenten een serie voorstellingen in de Comedie, het tuintheater van Landgoed Nijenburg in Heiloo. In een vrolijke aaneenschakeling speelt en declameert acteur Jan Hoedjes een selectie uit
‘Kleine gedichten voor kinderen’ van Hieronymus van Alphen. Ook het beroemde ‘Jantje zag eens pruimen hangen’ komt natuurlijk voorbij. De 18e eeuwse gedichtjes en de bijpassende muziekfragmenten komen volledig tot hun recht op deze bijzondere plek. De voorstelling is gericht op volwassenen en duurt inclusief een korte wandeling door de tuin ongeveer een uur en wordt afgesloten met een verfrissing voor de bezoekers.

TUINVOORSTELLING ‘JANTJE ZAG EENS…’ OP LANDGOED NIJENBURG

SPEELDATA:

Zaterdag 6 juli 11.00
Zaterdag 6 juli 14.00
Zaterdag 13 juli 11.00
Zaterdag 13 juli 14.00
Donderdag 18 juli 14.00
Zaterdag 20 juli 11.00
Zaterdag 20 juli 14.00

 

 

 

Kaarten à € 7,50 zijn te bestellen via e-mailadres: info@huysauerhaen.nl. Vermeld uw naam, de datum en tijd van de voorstelling en het aantal personen. We sturen u een bericht terug met de betaalgegevens. De reservering is definitief als het geld op de bankrekening van het museum staat.

  1. Er is plek voor maximaal 25 bezoekers per voorstelling, dus reserveren is nodig. Uiteraard gaan
    de voorstellingen alleen door, wanneer het weer het toelaat.
  2. Let op: Bij slecht of twijfelachtig weer krijgt u via de e-mail bericht of de voorstelling doorgaat. Als dat niet het geval is, wordt u een andere datum aangeboden. Als dat niet lukt, krijgt u uw entreegeld teruggestort
  3. Komt u svp lopend of per fiets naar het terrein. Er is nauwelijks parkeergelegenheid. U wordt op de aanvangstijd verwacht bij de poort aan de Kennemerstraatweg 278,  1851 BG Heiloo (de poort aan de Heiloose kant). Onze medewerkers brengen u naar de Comedie.
  4. Er is geen toiletvoorziening op het terrein.
  5. Duur: de voorstelling duurt in totaal circa een uur.

foto ‘vogel op een kruk’: Els Hansen