Logo

Museum Huys Auerhaen

Rondleidingen September

Rondleidingen starten in september 2020 – aanpassingen

Wij willen graag 1 september de collectie weer voor u openstellen. Met de volgende aanpassing in verband met COVID maatregelen: groepsgrootte tot 5 personen max en we hanteren hygiënemaatregelen en een registratie van uw naam, emailadres en moment van bezoek. 

Met ingang van 1 juni 2020 mochten de musea in Nederland weer open onder restricties, om de uitbraak van Corona virus landelijk verder in te dammen. Gezien deze zeer uitzonderlijke situatie waren wij genoodzaakt ook onze rondleidingen en ontvangsten na deze datum te annuleren. Een klein museum als het onze met beperkte ruimte kon op die datum niet aan de voorwaarden voldoen.

Wanneer u al een rondleiding geboekt heeft, wordt u op de hoogte gesteld door de organisatie en ontvangt u tips voor een veilig bezoek.

Vanwege de grote impact van deze ontwikkelingen op de gehele museum en cultuursector vragen wij uw begrip voor onze situatie. Vanzelfsprekend informeren wij u, wanneer de regels weer wijzigen. Wij hopen u allen na de zomer weer gezond te mogen ontvangen in Museum Huys Auerhaen!

Houd mij op de hoogte via de nieuwsbrief >>

 

 

*Culturele instellingen mogen vanaf 1 juni uur weer open. Daarbij gelden de volgende voorwaarden:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Locatie neemt hygiënemaatregelen en werkt op basis van reservering en een checkgesprek.
  • Musea, presentatie-instellingen en monumenten met publieksfunctie
  • maximum aantal bezoekers afhankelijk van beschikbare oppervlakte per gebouw.
  • Bezoekers moeten vooraf reserveren.

Lees hier meer over de regeling op rijksoverheid.nl >>