Logo

Huismuseum Huys Auerhaen

Eerste Goede Doelengids Alkmaar

Waarnemend burgemeester Emile Roemer zal woensdag 20 januari 2021 het eerste exemplaar van de Goededoelengids Alkmaar in ontvangst nemen. Wij zijn trots want de plaatsing van museum Huys Auerhaen in de eerste Goededoelengids van Alkmaar is goedgekeurd! Deze gids wijst aan iedereen die iets wil schenken of nalaten de weg naar een doel dat bij hem of haar past. Zo zal deze gids veel goede doelen en potentiële schenkers met elkaar verbinden.

Onze bijdrage in de gids zullen wij later als PDF toevoegen.

Op 19 december 2019 is de Stichting Goede Doelen Alkmaar opgericht door Rotaryclub Alkmaar De Waag. De stichting zal de lokale gids in de komende decennia onderhouden en actualiseren. Donderdag 3 september 2020 startte de campagne ‘Schenk aan organisaties die het verdienen’ rondom de Lokale Goededoelengids Alkmaar met een bijeenkomst in Podium Victorie. Bekijk de video reportage.

Vanwege de totale lockdown die tot en met 19 januari 2021 duurt, is nog onbekend of de uitreiking eerste Goededoelengids op 20 januari 2021 slechts via online streaming of offline in Podium Victorie om 16.00 uur zal plaatsvinden. Wij houden u op de hoogte via social media of onze nieuwsbrief.

 

Overweegt u naar aanleiding van dit artikel, een schenking aan Huys Auerhaen? Lees dan hier verder >>