Logo

Museum Huys Auerhaen

Toneelmiddagen’1900′

Uitverkocht: Huystheater van Stichting Huys Auerhaen presenteert: “1900” door Jan Hoedjes 

In de maanden oktober en november staan een aantal toneelmiddagen getiteld ‘1900’ op de agenda van museum Huys Auerhaen. Jan Hoedjes speelde de afgelopen jaren een aantal voorstellingen in het museum en nu bundelt hij twee klassieke eenakters tot een voorstelling. 

Voor de pauze maakt het publiek kennis met Cornelis Zwakman, die door zijn vrouw gestuurd is om een lezing te geven. ‘Over de schadelijkheid van tabak’ werd in 1902 door Anton Tsjechov geschreven.Na de pauze wordt de reprise van ‘Voor het diner’ voorgeschoteld. Jan speelde zijn bewerking van deze eenakter uit 1889 eerder met veel succes in het museum. Gastvrouw Suze doet er alles aan om
haar diner tot een succes te maken, maar ze krijgt met de nodige tegenslag te maken.

Op toneelmiddagen vragen wij bezoekers ca. 10 minuten eerder naar het museum te komen. 

Cornelis Zwakman- Jan Hoedjes  Voor het Diner- eenakter

Speeldata:

Zaterdag 28 oktober 15.00 uur      UITVERKOCHT
Woensdag 1 november 15.00 uur  UITVERKOCHT
Woensdag 8 november 15.00 uur UITVERKOCHT
Zondag 19 november 15.00 uur     UITVERKOCHT
Zaterdag 25 november 15.00 uur  UITVERKOCHT

In de pauze wordt koffie en thee geserveerd en de middag sluiten we af met een feestelijk glas Cava. De toegangsprijs voor het programma (incl. consumpties) is € 17,50 en de opbrengst komt geheel ten goede aan het museum. Het aantal plaatsen per voorstelling is beperkt, reserveringen zijn op volgorde van binnenkomst behandeld. Uw reservering is definitief  wanneer u een bevestiging hebt gekregen vanuit het museum. Vragen over ticket of de locatie? Stuur een bericht naar info@huysauerhaen.nl o.v.v. 1900 en de datum.

 

Wilt u onze nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen?